Download 3 Gratis Lightroom Presets

3 Gratis Lightroom Presets

Lightroom Presets zijn momenteel de populairste ‘filters’ onder bloggers en instagrammers en een musthave voor elke fotograaf. Niet alleen omdat Lightroom Presets een hoop tijd kunnen besparen tijdens het bewerken van foto’s. Presets zijn ook de beste oplossing om consistentie te creëren voor je Instagram-feed, blog of merk.

We hebben 3 van onze beste Lightroom Presets voor mobiel geselecteerd om je te laten proeven van alle voordelen van Presets. En geloof ons, je wilt nooit meer iets anders!

In dit pakket…

1 Minimal Whites Preset

1 City Traveller Preset

1 Natural Bright Preset

collage most populair presets
collage landkaart best presets
collage best presets
.

Wat zijn Lightroom Presets?

Lightroom-presets zijn een van de meest geavanceerde fotofilters op de markt. Ze kunnen elk detail in een foto aanpassen, zoals belichting, schaduwen, wittinten, kleuren, levendigheid, scherpte en meer. Als het om kleurbewerking gaat dan is Lightroom een echte musthave.

Lightroom filters werken vele malen beter dan alle andere filters, bijvoorbeeld degene die je op Instagram of in andere apps kunt gebruiken. Dit komt door de grote diversiteit aan instellingen in de Lightroom-filters. Lightroom-presets kunnen het uiterlijk van jouw foto’s volledig veranderen en kunnen met slechts één klik een specifieke stijl aan jouw foto’s geven. Lightroom presets (ook wel voorinstellingen genoemd) zijn een geweldige manier om snel en effectief jouw fotos te bewerken. 

Vergelijkbare blogs

2+1 GRATIS | KIES EEN GRATIS PAKKET | GEBRUIK DE CODE : 2+1