Instagram Templates

Geef jouw Instagram een boost met de Instagram Templates van Pixgrade.

Wat zijn Instagram templates?

Instagram templates zijn vooraf ontworpen grafische sjablonen die je kunt gebruiken om visueel aantrekkelijke en consistente content te creëren voor je Instagram-account. Deze templates kunnen bestaan uit posts, stories, reels, en highlight covers. Ze zijn ontworpen om je te helpen tijd te besparen en je Instagram-feed er professioneel en samenhangend uit te laten zien zonder dat je veel ontwerpvaardigheden nodig hebt.

Waarom kiezen voor onze Instagram templates?

  • Gebruiksvriendelijk in Canva: Onze templates zijn eenvoudig te gebruiken en volledig compatibel met Canva, een van de meest populaire ontwerptools. Met slechts een paar klikken heb je een professioneel ogende Instagram-feed.
  • Volledig aanpasbaar: Pas kleuren, lettertypen, afbeeldingen en tekst aan om perfect bij jouw merk en stijl te passen. Of je nu een minimalistische, trendy of klassieke look wilt, onze templates bieden de flexibiliteit die je nodig hebt.
  • Diverse pakketten: We bieden verschillende pakketten aan, van basis tot premium, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften en budget past. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld om je te helpen een samenhangende en aantrekkelijke Instagram-feed te creëren.

Wat zit er in onze pakketten?

  • Instagram Posts: Krijg een reeks visueel aantrekkelijke posts die je direct kunt gebruiken om je volgers te inspireren en te betrekken.
  • Instagram Stories: Vertel je verhaal op een boeiende manier met onze creatieve story templates.
  • Hoogtepunt Covers: Geef je Instagram-profiel een professionele uitstraling met bijpassende highlight covers.

Instagram templates voor een hoger niveau

Instagram templates zijn de perfecte manier om jouw Instagram naar een hoger level te tillen. Met de 50 verschillende posts creëer je een consistente feed met een professionele uitstraling. Het pakket bevat quotes, call to actions, fotocollages en veel meer. Elke post is her te gebruiken waardoor je eindeloos kunt creëren. Het is geschikt voor zowel je feed als Instagram stories.

Hoe werkt het?

  1. Kies je pakket: Selecteer het pakket dat het beste bij jouw behoeften past.
  2. Download en open in Canva: Na aankoop ontvang je een link om de templates in Canva te openen.
  3. Personaliseer: Gebruik de eenvoudige tools van Canva om de templates aan te passen aan jouw merk.
  4. Publiceer en groei: Plaats je aangepaste templates op Instagram en zie hoe je betrokkenheid toeneemt.

Waar wacht je nog op – Gebruik Instagram templates voor jouw feed

Transformeer je Instagram-profiel met onze prachtige, gebruiksvriendelijke en volledig aanpasbare templates. Met onze templates kun je je Instagram upgraden, meer volgers op Instagram aantrekken, en een mooie bedrijfspagina maken op Instagram die de aandacht van je doelgroep trekt. Of je nu een ondernemer, blogger, of influencer bent, onze Instagram templates helpen je om op te vallen en je merk te versterken. Bezoek onze webshop en ontdek welk pakket het beste bij jou past.

Daarnaast bieden we ook Lightroom presets aan die je Instagram fotografie aanzienlijk kunnen verbeteren. Deze presets helpen je om je foto’s een professionele uitstraling te geven, waardoor je Instagram-feed er nog consistenter en aantrekkelijker uitziet. Bekijk onze Lightroom presets en geef je Instagram-profiel een extra boost!

2+1 GRATIS | KIES EEN GRATIS PAKKET | GEBRUIK DE CODE : 2+1