Staat jouw vraag er niet bij, of heb je hulp nodig?

Algemeen
Wat zijn Lightroom Presets?

Lightroom Presets zijn fotofilters die je kunt gebruiken in de Lightroom app. Deze filters zijn anders dan normale filters die je op je telefoon of op instagram kunt vinden. Lightroom presets kunnen elk detail in jouw foto aanpassen waardoor jouw foto scherp blijft en jouw fotos een verbluffend resultaat geeft. Andere filters daarentegen maken je foto vaak minder scherp en geeft jouw fotos een vage gloed. Lightroom presets worden daarom ook gebruikt door professionele fotografen. Gelukkig hoef je geen professionele fotograaf te zijn om Lightroom Presets te gebruiken. Met de gratis Lightroom app kun jij je fotos in een paar klikken bewerken als een echte pro! 

 

Zijn Presets hetzelfde als voorinstellingen?

Presets worden in het Nederlands ook wel ‘’voorinstellingen’’ genoemd en zijn daarom ook precies hetzelfde. Staat jouw Lightroom App of programma in het nederlands ingesteld, dan worden presets als voorinstellingen weergegeven

 

Kan ik een foto ook zelf bewerken als ik een preset gebruik?
Je kunt altijd een foto met jouw gekozen preset aanpassen aan jouw wensen, soms is het zelfs nodig om kleine aanpassingen te doen om het beste resultaat te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de belichting of het contrast. Deze kun je makkelijk zelf aanpassen voor het beste resultaat.
Hoe vaak kan ik de presets gebruiken?

Na het aanschaffen van de presets zijn deze voor altijd van jou. Je kunt de presets dus oneindig gebruiken. 

 

Kan ik de presets ook in photoshop gebruiken?

Lightroom presets kun je alleen gebruiken in adobe Lightroom. Er is helaas (nog) geen mogelijkheid om deze in photoshop te gebruiken. 

 

Maken jullie ook custom presets?

Wij ontwerpen ook custom presets voor jouw instagram, bedrijf of fotoshoot.Stuur ons een mail voor meer informatie: info@pixgrade.com

 

Kan ik me aanmelden als influencer?

Wij vinden het super leuk om met influencers samen te werken. Stuur ons een mail (info@pixgrade.com) met jouw sociale media platformen, dan sturen wij je alle informatie toe.

 

Presets Installeren
Waar kan ik mijn Presets downloaden?

Wanneer je betaling is afgerond ontvang je een e-mail met een downloadlink. Daarnaast kun je jouw downloads altijd terug vinden onder ‘DOWNLOADS’ in jouw Pixgrade account.

Welke app heb ik nodig om te presets te gebruiken?

Pixgrade presets zijn ontwikkeld voor Adobe Lightroom. Je kunt de gratis Lightroom app downloaden in de appstore voor zowel iphone als Android. De app werkt ook op je tablet. 

Voor desktop moet je helaas wel een betaalde versie aanschaffen van adobe om Lightroom te kunnen gebruiken.

Android App

Iphone App

Lightroom voor Desktop/ Laptop 

Ik kan mijn download niet openen – wat moet ik doen?

Kun je de download niet openen of kun je het bestand niet downloaden? Probeer dan een andere webbrowser. Lukt dit nog steeds niet? neem dan contact met ons op: support@pixgrade.com

Hoe installeer ik de presets ? 

Op onze ‘’installatie’’ pagina vind je een stappenplan voor het installeren van de presets voor zowel mobiel als desktop. Je kunt hier zowel een installatie video als geschreven handleiding vinden. 

Presets installeren op Android

Presets installeren op Iphone

Presets installeren op Desktop

 

Als ik de bestanden wil openen zie ik niets of een wit beeld – Hoe kan dit?
Als je de Preset bestanden wilt openen buiten Lightroom zie je een leeg document, dit komt omdat je de bestanden alleen in Lightroom kunt openen. Hulp nodig met het openen en installeren van je bestanden? Je vindt onze installatie tutorials hier.
Instagram templates
Wat zijn instagram templates?

De Instagram Templates zijn pakketten met 50 instagram posts speciaal ontwikkeld voor jouw business op instagram. Deze templates zijn gemaakt in canva, waardoor jij zelf makkelijk en snel alle kleuren, teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Met canva Templates heb je een super goede basis om jouw instagram een professionele uitstraling te geven.

 

Wat is Canva?

Canva is een online designplatform waarmee je makkelijk online designs kan maken voor social media, presentaties, ebooks, posters, flyers en nog veel meer.

Doordat de Canva tool volledig online is kan je het flexibel inzetten op verschillende apparaten, zodat je altijd en overal bij je designs kan.

Probeer Canva gratis uit. 

 

Is Canva gratis?

Een account op Canva is gratis, maar er is ook een betaalde versie waarmee je net wat meer opties krijgt. Alle templates van Pixgrade zijn gemaakt voor de gratis versie van Canva, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

 

Heb ik een account nodig op Canva?

Het is handig om een account aan te maken op Canva. Dit is helemaal gratis. Zodra je de Pixgrade Instagram Templates opent in Canva worden alle bewerkingen automatisch opgeslagen in jouw account. Zo kun je jouw designs altijd makkelijk terug vinden.

Heb ik de Canva app nodig voor het gebruik van templates?

Om de Instagram Templates te gebruiken heb je geen Canva app nodig.
De templates kun je gewoon openen in een webbrowser. We raden je ook af om de templates in de canva app te gebruiken omdat deze app minder functies heeft als de webversie.

 

Retourneren
Kan ik mijn aankoop retourneren?

Je kunt jouw aankoop (digitale download) niet retourneren nadat je deze hebt gedownload. Ben je toch van gedachte veranderd en heb je het bestand nog niet gedownload dan kun je jouw aankoop wel annuleren.

Als je een aankoop hebt gedaan en deze nog niet hebt gedownload, dan kun je een annulering aanvragen. Stuur je aanvraag naar support@pixgrade.com (zorg er voor dat je jouw ordernummer vermeld).Wij zorgen er voor dat je binnen 7 werkdagen van ons bericht krijgt. Heb je het product al wel gedownload dan kunnen wij helaas geen retournering aannemen.

Ik ben niet blij met mijn bestelling – Wat moet ik doen?

Ben je niet blij met de presets die je hebt besteld? of heb je hulp nodig om de presets aan de passen naar wens? Neem dan contact met ons op (support@pixgrade.com), we zoeken graag samen met jou naar een oplossing.

2+1 GRATIS | KIES EEN GRATIS PAKKET | GEBRUIK DE CODE : 2+1