Instagram Templates
Geef jouw bussines instagram een upgrade
De instagram Templates van Pixgrade zijn de perfecte manier om jouw Bussines op instagram een boost te geven. Met de 50 Templates creëerje een consistente en opvallende feed met een professionele uitstraling. Pixgrade Instagram templates zijn speciaal ontworpen voor Canva zodat je in een hand omdraai alles makkelijk en snel kunt aanpassen. Zo kun je in elke post de kleur, tekst en afbeeldingen aanpassen.Instagram templates zijn een must have voor jouw Bussines.
Maatwerk nodig?
Instagram Templates speciaal voor jouw bussines
Zit de perfecte instagram template er niet tussen voor jouw bedrijf? Wil je graag een eigen template speciaal voor jouw instagram Bussines? Wij ontwikkelen ook Templates op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op!
dreamer shirt best presetslange haren lightroom presets
FAQ
Wat zijn instagram Templates?

Instagram Templates zijn losse instagram post die je in Canva kunt bewerken een aanpassen, waarna je deze kunt posten op je feed. Deze sjablonen zijn speciaal gemaakt om jouw instagram een unieke en professionele look en feel te geven.

Hoe werkt het?

De Instagram Templates kun je makkelijk aanpassen in de gratis versie van Canva. Zo kun je bijvoorbeeld tekst, kleur afbeeldingen aanpassen naar je eigen smaak. Vanuit hier kun je de post opslaan op je telefoon en daarna meteen posten op jouw instagram.

Wat zijn de voordelen van Instagram Templates?

Met de Instagram Templates van Pixgrade hoef je nooit meer na te denken over wat je gaat posten. Templates zijn een must have voor ieder bedrijf op instagram, hiermee geef je makkelijk en snel jouw instagram een professionele look en feel.  Daarnaast kun je je eigen kleuren, logo’s en foto’s gebruiken.

De Instagram templates zijn zo ontworpen dat je zelf geen grafische skills nodig hebt. Met Canva pas je elke post in een enkele klik aan.

 

Direct te gebruiken

Na aankoop krijg je een download link zodat je direct de preset kunt gebruiken.

Voor Mobiel en Desktop

Al onze pakketten zijn te gebruiken op je mobiel, tablet latop en pc.

Veilig betalen

Veilig betalen met iDEAL, Bancontact, Paypal, Mastercard en meer…

2+1 GRATIS | KIES EEN GRATIS PAKKET | GEBRUIK DE CODE : 2+1