F.A.Q.

Vind hier onze veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen,
of heb je hulp nodig?

support@pixgrade.com

Algemeen

Wanneer je betaling is afgerond ontvang je een e-mail met een downloadlink. Daarnaast kun je jouw downloads altijd terug vinden onder ‘downloads’ in jouw Pixgrade account.

 

Als de kortingscode niet werkt zorg er dan eerst voor dat:

  • De kortingscode in hoofdletters geschreven is
  • Check of de vervaldatum niet verlopen is 
  • Bekijk de voorwaarde van de kortingscode deze staat vermeld in de mail of op de coupon die je ontvangen hebt. 

Ben je er zeker van dat er iets niet klopt? Neem dan contact op met onze klantenservice: support@pixgrade.com

 

Je kunt altijd een foto met jouw gekozen preset aanpassen aan jouw wensen, soms is het zelfs nodig om kleine aanpassingen te doen om het beste resultaat te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de belichting of het contrast. Deze kun je makkelijk zelf aanpassen voor het beste resultaat.

 

Als je bij Pixgrade een pakket hebt gekocht kun je de presets ongelimiteerd gebruiken op 2 devices tegelijk.

 

Je kunt jouw kortingscode inleveren in je winkelmand voordat je gaat afrekenen. Let op: een kortingscode kan niet na betaling op terugwerkende kracht worden ingediend.

 

Als de downloadlink niet werkt probeer het dan nogmaals in een andere browser (we adviseren je om Google Chrome te gebruiken). Als de link nog steeds niet werkt stuur dan een mail naar: support@pixgrade.com  (vergeet hierbij niet jouw ordernummer te vermelden).

 

Presets Installeren

Pixgrade presets zijn ontwikkeld voor Adobe Lightroom. Je kunt de gratis Lightroom app downloaden in de appstore voor zowel iphone als Android. De app werkt ook op je tablet.
Voor desktop moet je helaas wel een betaalde versie aanschaffen van adobe om Lightroom te kunnen gebruiken.

Met de nieuwste telefoons is het niet nodig om zip bestanden uit te pakken voor gebruik. Als het goed is doet jouw mobiel dit vanzelf. Als dit niet het geval is, dan kun je een gratis app gebruiken zoals Winzip of Unzip. 

Op een laptop of pc moet je de zip map wel eerst uitpakken voordat je de bestanden in Lightroom kan importeren. Dit kan door op de rechtermuis te klikken en dan op zip bestand uitpakken te klikken.

 

Het installeren van Lightroom Presets op een mobiel gaat heel eenvoudig. 

Bekijk hier de video’s:

 

 

Als je de Preset bestanden wilt openen buiten Lightroom zie je een leeg document, dit komt omdat je de bestanden alleen in Lightroom kunt openen. Hulp nodig met het openen en installeren van je bestanden? Je vindt onze installatie tutorials hier.

Retourneren

Je kunt jouw aankoop (digitale download) niet retourneren nadat je deze hebt gedownload. Ben je toch van gedachte veranderd en heb je het bestand nog niet gedownload dan kun je jouw aankoop wel annuleren. 

 

Als je een aankoop hebt gedaan en deze nog niet hebt gedownload, dan kun je een annulering aanvragen. Stuur je aanvraag naar support@pixgrade.com (zorg er voor dat je jouw ordernummer vermeld).Wij zorgen er voor dat je binnen 7 werkdagen van ons bericht krijgt. Heb je het product al wel gedownload dan kunnen wij helaas geen retournering aannemen.