INFLUENCERS GEZOCHT

Wij zijn opzoek naar enthousiaste influencers voor het promoten van onze Lightroom Presets. Om in aanmerking te komen voor ons programma heb je geen duizenden volgers nodig, wij werken met een diverse groep influencers samen zowel groot als klein. Heb jij liefde voor fotografie en wil jij onze presets uitproberen en promoten? lees dan onze voorwaarden en meld je aan!

Wat we zoeken:

  • instagrammers
  • Bloggers
  • Youtubers
  • fotografie lovers
Image module

Aanmelden:

Stuur een mailtje naar kelly@pixgrade.nl 

met jouw social accounts of blog link.

Lees eerst hier onder de voorwaarden

voordat je je aanmeld!

Aanmelden:

Stuur een mailtje naar kelly@pixgrade.nl met jouw social accounts of blog link.
Lees eerst hier onder de voorwaarden voordat je je aanmeld!

Image module

Wat krijg je?

Wat we jou als influencer kunnen bieden is het gratis gebruik van onze diensten, wat betekent dat je 2 van onze Preset pakketten gratis kunt krijgen om te gebruiken voor jouw Instagram-foto’s of blog. In ruil daarvoor willen we graag dat je @pixgrade.nl vermeldt in je instagramfoto’s. We sturen je de exacte voorwaarden per e-mail nadat je je hebt aangemeld voor ons influencer programma. LET OP: we willen je graag vertellen dat we nog een jong bedrijf zijn en dat we daarom geen vergoedingen (geld) kunnen verstrekken

Wat zijn Lightroom Presets?

Lightroom-presets zijn een van de meest geavanceerde fotofilters die er zijn. Ze kunnen elk detail in je foto aanpassen, zoals belichting, schaduwen, wit, kleuren, levendigheid, scherpte en meer. Deze filters werken beter dan elk ander filter, bijvoorbeeld degene die je op Instagram kunt gebruiken. Dat komt door de grote verscheidenheid aan instellingen in de Lightroom-filters. Lightroom-presets kunnen het uiterlijk van je foto’s volledig veranderen en kunnen met slechts één klik een specifieke stijl aan uw foto’s geven.

Aanmelden als influencer

Je kan je zich aanmelden voor ons influencer-programma door een mail met je naam en je social media account of blog te sturen naar kelly@pixgrade.nl Binnen enkele dagen ontvang je van ons een bericht als we denken dat jouw account aan onze normen voldoet. Als we met je willen samenwerken, sturen we je alle informatie over hoe je het programma kunt starten en hoe je onze producten kunt ontvangen.